onsdag 1 september 2010

Våldtäkter i Sverige, vem är förövaren???

I debatten mellan FI Gudrun Schyman och SD Jimmy Åkesson så berättade JÅ Att män med invandrarbakgrund är kraftigt överrepresenterade när det gäller våldtäkter i Sverige.
GS svarade att detta ej stämde. Jag har hittat detta på nätet som kan ge klarhet i vem som ljuger i detta ärende.

Det visar juristen Ann-Christine Hjelm, som på uppdrag av Brottsoffermyndigheten granskat grova brottmål i Svea hovrätt (Är kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet). De 27 dömda våldtäktsmännen som ryms i hennes studie levde i ungefär hälften av fallen under socialt oordnade förhållanden. 85 procent var födda utomlands eller av utomlandsfödda föräldrar, vilket ju tyvärr i Sverige i hög grad blivit en klass- och utanförskapsmarkör
Det är inte ovanligt att fysiskt våld mot kvinnor också rymmer sexualiserat våld. Och om man i stället för att titta på våldtäktsmän kikar på vilka det är som slår ihjäl sina fruar så hittar vi inte heller där något tvärsnitt av den manliga befolkningen. Det är män som i hög grad har alkoholproblem, är kriminellt belastade, ofta har låg social status och som ofta är psykiskt sjuka eller störda. Också här är utlandsfödda överrepresenterade (Brå-rapport 2001:11).
När man visar källan till denna artiket så undrar jag detta.
Hur kan SD och Jimmy Åkesson få till en sådan lögn och påhitt???
Dom måste ha infiltratörer överallt som gör allt för att svenska folket skall gå på denna bluff!
ALVARLIGT TALAT, Ni som hatar SD och dom som tror på fakta om kostnader gällande den sk integrationspolitiken och lyssnar på media utan att se vad som händer. Vad håller ni på med? Jämför hur det ser ut i samhället och hur det såg ut för 20 år sen, inga bilbränder, gruppvåldtäkter eller skolor som eldas upp.
Undrar bara hur detta skall sluta om detta kaos får fortsätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar