tisdag 14 september 2010

KRIMINELL BAKGRUND!!!

Blev lite intresserad på diskussionen om SD och deras kriminella bakgrund.
Hittade lite annat då jag googlade runt.....LÄS OCH FUNDERA!

GUDRUN SCHYMAN
Marxist-leninistiska kampförbundet (MLK) var det namn som Vänsterns Ungdomsförbund (VUF) antog när det 1970 bröt med Vänsterpartiet kommunisterna (VPK), vars ungdomsförbund det dittills hade varit. En kritisk minoritet lämnade samtidigt förbundet och bildade Förbundet Kommunist. MLK:s fullständiga namn blev så småningom Marxist-leninistiska kampförbundet för Sveriges kommunistiska parti (marxist-leninisterna), eftersom det kom att bli nära lierat med Kommunistiska förbundet marxist-leninisterna (som 1973 bytte namn till Sveriges kommunistiska parti) och slogs samman med detta partis ungdomsförbund Röd ungdom 1983.
MLK hade en maoistisk inriktning. Av partiprogrammet framgick bland annat:

Eftersom den borgerliga statens viktigaste element utgörs av en våldsapparat i form av polis och militär kommer den proletära revolutionen med nödvändighet att grundas på revolutionärt våld. Monopolkapitalet kommer inte frivilligt att överlämna sitt herravälde. Proletariatets maktövertagande kräver därför att en beväpnad arbetarklass kan ställas mot monopolkapitalets våldsapparat. Arbetarklassens makt består av dess beväpning.

— Plattform och stadgar för Marxist-leninistiska kampförbundet, 1971.
MLK:s tidskrift hette Stormklockan. Efter brytningen med VPK startade spillrorna av det gamla VUF som fortfarande var lojala mot VPK ett nytt ungdomsförbund, Kommunistisk ungdom. Detta förbunds tidskrift hette också Stormklockan, då VPK och KU ansåg sig ha rätt till namnet. Detta avgjordes till slut i en rättegång till MLK:s fördel.
Två av förbundets tidigare medlemmar var Gudrun Schyman och Göran Skytte.
M.A.O Så har även en ledare för ett känt parti i rikstagen varit aktiv i ett parti som vill störta den svenska regeringen med våld?
Varför tar ingen upp detta?

Eller grundaren till sanningsspridaren Tidningen EXPO?

Grundare av tidningen EXPO
Tobias Hübinette

Sam Dol Lee Gunnar Tobias, född 12 augusti 1971 i Sydkorea, är en sydkoreansk adopterad svensk lingvist (språkvetare), journalist, författare och redaktör
Innehåll
[redigera] Akademiska meriter
Hübinette är fil.kand. i iriska vid Uppsala universitet (1991) och fil.mag. i koreanska språket vid Stockholms universitet (2000) och fil.dr. i koreanska vid Stockholms universitet 2005 med avhandlingen Comforting an orphaned nation: representations of international adoption and adopted Koreans in Korean popular culture.
Politik
Vänsterextremism
Hübinette är medlem i och yrkesverksam vid olika organisationer som återspeglar hans övertygelser som syndikalist. Han har varit aktiv i Stoppa rasismen och grundade 1994 tidningen Expo, där han arbetade fram till åtminstone 1998.
Mest uppmärksammad har Hübinette blivit för sin bok Den svenska nationalsocialismen -- medlemmar och sympatisörer 1931-45 där 28 000 namngivna svenskar pekas ut som nazistsympatisörer under andra världskriget. Underlaget är en samling medlemsmatriklar, delägare till olika tidskrifter, men också människor som jul- och nyårshälsat hem från Finska vinterkriget och Fortsättningskriget i Finland.
Etnoaktivism
Också hans debattinlägg om internationella adoptioner har väckt uppmärksamhet, då han anser att adoptioner från mindre utvecklade länder till västvärlden är en fråga om ett rasistiskt uttryck för att vita människor kan ta barn från t.ex. koreanska fattiga föräldrar. Att det omvända förhållandet inte råder anser Hübinette vara ett bevis för en rasistisk grundsyn i västvärlden. Han anser att det är bättre för barnen att få stanna i sina födelseländer under raslikhet även om barnen inte får en familj där, då nationella adoptioner sällan sker i det koreanska samhället.
Likaså anser han att vita, västerländska mäns giftermål med kvinnor från t.ex. Thailand och Filippinerna är ett uttryck för "undanträngda pedofila böjelser".
Tobias Hübinette skrev följande i tidningen Creol 1996: "Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!"
Kriminell bakgrund
Tobias Hübinette dömdes i maj 1992 av Uppsala tingsrätt för skadegörelse, sabotage och uppvigling till en månads fängelse. Vid denna tid var han aktiv i det trotskistiska partiet Socialistiska Partiets frontorganisation Stoppa Rasismen med bland annat Stieg Larsson, en annan av tidningen Expos grundare och mångåriga medarbetare.
Blev sommaren 1995 på nytt dömd till en lång rad brott med koppling till hans politiska aktivism. Bland annat hade han mordhotat ledande sverigedemokrater samt även arbetsgivare och föräldrar till dessa. Bedömdes av rätten som psykiskt instabil och dömdes till böter. Böterna är i dag (2006) ännu inte betalda. Han närvarade också när AFA stormade Sverigedemokraternas årsmöte och kastade in syra och gatstenar i möteslokalen i Norrköping 1995.
I tidningen Svartvitt Med Expo berättade han 2000 att han att han brukat våld mot både barn och pensionärer av ideologiska skäl.
År 2006 blev han även gripen för en rad opolitiska mordbränder, bland annat hos sin före detta flickvän och hennes nuvarande sällskap. Hübinette blev åtalad för mordbrand men dömdes slutligen till framkallande av fara för annan, grovt brott.
År 2007 var det dags igen, denna gång åtalad för att ha hotat en jurist, hällt lacknafta genom hans brevinkast och krossat fönster - hos fel person. Han dömdes för dessa brott. År 2008 blev han åtalad för olaga hot och genomgick ytterliggare en rättspsykiatrisk undersökning då han uppgivit att han smetat ketchup på sina skinkor och fotograferat detta för att lura ett kriminellt mc-gäng.



Mordet på Anders Gustafsson
Tobias Hübinette har av utredande poliser hörts om det olösta mordet på 16-årige Anders Gustafsson, det s k fryshusmordet nyårsnatten 1995. Bevisen har dock inte räckt för ett frihetsberövande. År 2008 i samband med åtalet för olaga hot framkom det att Tobias Hübinette skickat hotfulla mail till personer med anknytning till en fakultet vid Stockholms universitet. I mailet beskriver Tobias Hübinette mordet på Anders Gustafsson.

Ingen tar upp dessa sakret utan går bara på medias rapporter om hur hemska SD är.
Vad är felet med att se över invandringspolitiken? Dom flesta partier erkänner öppet att det har gått fel?
SD vill inte ha massutvisningar eller totalstoppa invandringen!
SD vill satsa pengar på ALLA ungdomar gällande arbeten och skolgång!
SD vill att vi satsar pengar på de äldre!
Så då undrar jag varför man får stämpeln rasist?
Förstå att ni kanske inte ser att NI har gått på en riktig blåsning av media? Jag vill inte heller ha nazister på våra gator, inte heller vill jag att olika personer skall bli utsatta för påtryckningar pga deras politiska åsikter.
Hoppas att det blir bättre efter valet då man får lite lugn och ro.
/Nissegubben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar