måndag 13 september 2010

ÄR DETTA DEMOKRATI?????

Den sverigedemokratiska politikern David von Arnold Antoni, född 1986, blev under fredagskvällen utsatt för ett brutalt överfall utanför bostad av två maskerade gärningsmän som drog in honom i hans lägenhet och där misshandlade, rånade samt knivskar honom i ansiktet. Brottet är politiskt motiverat enligt SD:s politiske sekreterare Erik Almqvist.

Det var när David under fredagskvällen var ute och kastat soporna som han överfölls av de två maskerade unga männen som tvingade sig in i hans lägenhet.

– Männen misstänks för olaga frihetsberövande, grov misshandel, grov stöld och olaga hot, säger Skånepolisens informatör Calle Persson.

I ett pressmeddelande skriver Sverigedemokraterna:

Under fredagen anordnade Sverigedemokraterna ett torgmöte i centrala Malmö. Ca 500 vänsterextremister saboterade mötet med bl a äggkastning, raketer och anlagda bränder. Senare under kvällen dök ett par av vänsterextremisterna upp vid lägenheten till sverigedemokraten David von Arnold, som kandiderar till kommun och landsting. Genom knivhot tvingade de sig in i lägenheten för att där under ca 20 minuter tortera David med kniv, bl a genom att rispa Davids hals och skära ut en svastika i pannan på David. Vänsterextremisterna, som talade ett arabiskt-liknande språk och genom svenska på brytning hotade David för att han deltagit på torgmötet som de tillsammans med sina vänsterkollegor varit med om att förstöra, passade även på att stjäla Davids dator och pengar innan de försvann.


Man kan tycka att folk borde reagera på detta, men nejdå! Att möta ett part med våld och som kommer att komma in i riksdagen oavsett vad folk tycker tyder på ett allvarligt fel i samhället.
Läs det ni kan hitta om islam och deras syn på HBT-personer och deras kvinnosyn!
Om ni kan stå för dessa åsikter så OK, jag köper att andra har olika åsikter....MEN!!!!!!!!!!! Jag dömer inte andra efter deras politiska åsikter eller deras sexuella läggning. Men jag dömer stenhårt när det gäller våld mot andra.
Dessa åsikter betyder inte att jag är en slags MARTYR! Som många antiSD vill påskina.
Ala har rätt till sina egna åsikter och att döma och jävlas med dessa människor hör ej hemma i en demokrati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar