tisdag 28 september 2010

DETTA VILL SD STOPPA, Men då är man rasistisk & Främlingsfientlig?


ÄR DETTA DEMOKRATI??

Se vad som händer!!!
Gäng som hotar domare som inte törs döma?
Listan är lång, men ni som hånar SD hånar också sveriges demokrati i någon slags dröm.
LÄS SD:s hemsida, var står det att SD skall skicka ut alla invandrare???
1.SE ÖVER INTEGRATIONSPOLITIKEN!
2.BEKÄMPA BROTTSLIGHETEN!
3.TA HAND OM DE ÄLDRE!
Var är rasismen och främlingsfientligheten i detta?
Dom största rasisterna är väl partierna som beslutar om denna integrationspolitik vi har idag och som inte tar hand om dom som bror här från ALLA kulturer?
Jag personligen tycker att det är jättebra att Sverige kan hjälpa till med folk som behöver hjälp.
Det enda jag vill är ha svar på frågor om invandringen mm.
Men då är man rasist och främlingsfientlig.
Jag kanske har missförstått hur man är som främlingsfientlig och rasist.
Man kanske är det och en massa annat?
Funderar på om jag skall konvertera till ISLAM, men hur skulle det vara? Då kanske man skulle bli utfryst av alla, både invandrare och SD?
Många säger naturligtvis att SD har en bakgrund från vit makt, javisst. I början så var dom ett parti som hade mycket invandrarhat.
Men om vi ska titta på bakgrund så har vi Socialdemokraterna som startade Statens institut för rasbiologi
Fredagen den 13 maj 1921 fattade riksdagen utan omröstning beslut att upprätta ett Statens institut för rasbiologi. Bakom riksdagsbeslutet fanns en motion, som hade framförts i riksdagens båda kammare den 13 januari 1920 och undertecknats av ledande politiker som högerns Arvid Lindman och socialdemokraten Hjalmar Branting. Upprättandet av det rasbiologiska institutet hade starkast möjliga politiska stöd.
Så man kan säga att Socialdemokraterna och Högern hade betydligt sjukare idéer än SD och dom satt i riksdagen och drev igenom detta beslut.

Hot och trakasserier fick domare att avgå i kopplerimål

MALMÖ I förra veckan startade rättegången i kopplerimålet som PI tidigare skrivit om, där 10 zigenare från Ungern och andra står åtalade för människohandel, våldtäkt mot barn, grovt koppleri av en 14-årig förståndshandikappad flicka. Men hot och trakasserier fick rådmanmannen Monica Nebelius att träda ned som domare i det uppmärksammade kopplerimålet i Malmö.

Inledningsvis var Monica Nebelius domare men när andra rättegångsdagen (i går måndag) skulle inledas dök hon inte upp, på hennes plats satt istället chefsrådmannen Björn Hansson som berättade att hans kollega plötsligt blivit sjuk. En ny domare och nya nämndemän skulle tillsättas. Även tingsrättens högsta chef, Eva Wendel Rosberg, sa att Nebelius blivit sjukskriven och att det råder personalsekretess kring fallet.

Sydsvenskan skriver i dag att den verkliga anledningen till Nebelius plötsliga sorti beror på hot och att hon på råd av polisens personsäkerhetsgrupp valt att inte fortsätta med målet. En person med insyn hävdar att polisen kopplat ihop trakasserierna med den pågående rättegången. Det första hotet ska ha kommit direkt efter första rättegångsdagen. Nebelius lever nu under polisskydd.

Innan rättegångsstarten i går hade polisen ID:kontroller av alla tänkbara som ville ta sig in på Stortorget bakom tingsrätten. Och det tog sedan tid innan alla åtalade m fl var på plats. Bland annat skulle tolkar vara med. Och gapande skrikande anhöriga till de åtalade zigenarna försökte få kontakt med sina släktingar men fick ideligen tystas av poliser och vakter på plats.

Hot och trakasserier har förekommit tidigare i samma mål – åklagare Ulrika Rogland hade under förhandlingarna livvakter vid sin sida efter att även hon blivit utsatt för hot. I förra veckan var det dessutom bråkigt med flera slagsmål i samband med rättegången, både i och utanför tingsrätten, därför ska en allmän säkerhetskontroll nu ske under rättegångens alla dagar. Som pricken över i:et har nuvarande domaren, Björn Hansson, poliseskort till och från tingsrätten.
Svensk 14-årig flicka sexslav på Rosengård
En svensk 14-årig flicka har hållits som sexslav i den massivt invandrarbefolkade stadsdelen Rosengård i Malmö. Flickan, som är utvecklingsstörd och uppges ligga på en 9-årings nivå, har våldtagits, drogats och sålts som sexslav till flera män. På onsdagen lämnade kammaråklagare Ulrika Rogland in åtalet mot de tio män som misstänks för inblandning i kopplerihärvan. Männen är mellan 18 och 67 år. Sju av männen åtalas för grov våldtäkt av barn. Åklagaren rubricerar våldtäkterna som grova på grund av flickans ”låga utvecklingsnivå och då hon befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd genom att vara berusad påverkad av narkotika och vaktad.”

Tre av dem åtalas även misstänkta för människohandel alternativt grovt koppleri. Människohandel är oftast kopplad till gränsöverskridande brottslighet, att folk smugglas in i landet och sedan utnyttjas på ett eller annat sätt. Åklagare Ulrika Rogland vill dock få det rättsligt prövat även i det här fallet eftersom hon anser att det funnits en viss organisation bakom det hela och att flickan transporterats runt till olika ställen för att utföra sexuella tjänster. En man åtalas för våldtäkt mot barn, en man för människohandel alternativt grovt koppleri, samt ytterligare en man för medhjälp till människohandel alternativt medhjälp till grovt koppleri.

Den 14-åriga flickan hamnade i Rosengård efter att ha rymt från ett fosterhem. Hon kom i kontakt med en av de åtalade, en 18-åring som pekas ut som huvudman i härvan. Enligt åtalat ska han ha haft sex med flickan bland annat på en klubb, i sin lägenhet och på en toalett i Rosengårds centrum. Han ska även ha låtit andra personer i sin bekanskapskrets ha sex med flickan. 14-åringen ska ha sålts vid 20-30 tillfällen för 100- 400 kronor per gång. Flickan har vid flera tillfällen försökt vägra men tvingats till sex av männen.

Politiskt Inkorrekt kommer att följa detta ärende och hoppas inom kort kunna komplettera med ytterligare uppgifter.

UPPDATERING: Männen som nu ställs inför rätta misstänkta för ovan beskrivna gärningar, plus lite annat smått och gott är:

Grecian Goman, född 1992-02-17
Zdravko Nikulic, född 1992-05-13
Csaba Sztojka, född 1985-12-26, medborgare i Ungern
Pavol Izak, född 1975-07-24, medborgare i Slovakien
Richard Kulcsar, född 1987-01-13, medborgare i Ungern
Angelo Florelund, född 1983-09-07
Marcin Jozef Kramosz, född 1959-04-28, medborgare i Polen
Juraj Florelund, född 1979-07-10
Luai Ghoneim, född 1993-08-15
Hasib Klicic, född 1943-06-25
Domstol

Malmö tingsrätt, mål nr B 5513-10

Den sistnämnde Hasib Klicic, som anklagas för att ha ställt en lokal till förfogande för sexövergreppen, är för övrigt Zlatan Ibrahimovic första fotbollstränare i Sverige.

Sydsvenskan
Förra kopplerihärvan

Den 18-årige huvudmannen ovan har en flickvän, Bashayir Abbas Fadel. Hon är redan dömd för inblandning i den förra kopplerihävan med ett liknande upplägg. Under en period under hösten 2008 sålde hon och en annan tonårsflicka en 14-årig förståndshandikappad flicka till hundratals sexköpare. Tjejerna dömdes sedan medan en manlig utpekad hallick friades helt. I januari dömde Malmö tingsrätten

* Bashayir Abbas Fadel, född 1992-02-10 (flicka, höggravida 17-åringen i media) för koppleri, grovt brott, samt olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och övergrepp i rättssak till ungdomsvård i tio månader.
* Jasminka Hidanovic, född 1990-05-19. Medborgare i Bosnien-Hercegovina (flicka, 19-åringen i media) för koppleri till skyddstillsyn med 180 timmars samhällstjänst. Om fängelse i stället hade valts hade straffet blivit åtta månader.

Domen överklagades och Bashayir Abbas Fade fick mildrat straff till öppen vård med 150 timmars ungdomstjänst tack vare att hon just blivit mamma. Bashayir Abbas Fadel satt för övrigt även anhållen i den nya härvan men släpptes sedermera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar