torsdag 23 september 2010

RASIST OCH FRÄMLINGSFIENTLIG??

Har en fråga som hela tiden mal i mig. Om man som en tillräckligt stor del av folket som röstade SD vill ha en bättre integrationspolitik. Som dom "GODKÄNDA" Partierna säger helt öppet att dom misslyckats med. Nu när SD tagit upp det och vill se hur mycket vi klarar av att ta emot gällande flyktingar och kostnaderna runt detta vilket är en viktig fråga tycker jag.

MEN!!!!!!!!!!!!! Då är man främlingsfientlig, Rasist, Invandrarhatare och Idiot mm, mm, mm.
Att få ställa den frågan öppet till politikerna utan att vare sig hata andra kulturer, sexuell läggning verkar inte fungera.

Tänk lite på vad ni tänker och säger. Jag håller med att vi inte skall ha utvisning av dom som bor, arbetar och jobbar för en gemensam framtid. Sverige skulle ABSOLUT INTE klara sig utan invandrarna som bor här, tvärtom. Vi skulle bli en isolerad och intolerant nation.
Men att inte kunna ge dom som bor här det vi ska kunna garantera som ett bra land tycker jag är för jävligt.
Om vi hade obegränsat med pengar, lägenheter skulle vi kunna ta in obegränsat med invandrare.
Men nu har vi inte det och får anpassa oss till den krassa verkligheten.
Men om vi tar diskussion om detta så kommer det DIREKT, RASISTJÄVEL, DU ÄR FRÄMLINGSFIENTLIG MM; MM.....
Fundera lite på detta, och om du fortfarande tycker att det är rätt att strunta i att behandla folk illa pga deras politiska åsikt så gör du precis som dom flyktingarna flyr ifrån. Dvs politisk förföljelse.
Vi kanske skulle säga det till dom som söker asyl pga detta. "Sorry, vi håller inte med dig eftersom du har fel åsikter än vi.
Hittade på Wikipedia detta.
Martyr (av grekiska martys, genitiv martyros ’vittne’), blodsvittne, det vill säga den som med sitt liv fått plikta för sin tro.

I nutida språkbruk används ordet i en bredare betydelse, avseende personer som dödats, straffats, utsatts för våld eller andra övergrepp på grund av sin grupptillhörighet eller sitt ideologiska engagemang.

Så om folk kallar SD för att ta en martyrroll så stämmer det på pricken, frågan är VEM ser till att dom får denna roll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar