måndag 3 maj 2010

Funderingar om valet???

Såg att våra två aktörer inom politiken R. Reinfeldt och M. Sahlin diskuterade hur vi ska ordna det politiska livet efter valet.
Mona tycker som vanligt att det är häftigt att betala skatt.


Här följer en sammanställning av Mona Sahlins skandaler genom åren:

1990 – Sahlin betalar sin dagmamma svart.

1993 – Sahlin åker dit för obetald TV-licens.

1993 – Sahlin får körförbud på den obesiktade bilen. Trots det registreras det två felparkeringar på den bilen, så tydligen använde hon eller hennes man den ändå.

1995 – Sahlin köper varor (Toblerone-affären), hyr bilar och tar ut tusentals kronor i kontanter med statens kontokort. Ursäkten var ”oklara rutiner vid statsrådsberedningen” och att hon ”tog ut ett förskott på lönen”.

Mona Sahlin hävdar att hon ”beske mig inte är någon fifflare” och tar timeout på paradisön Mauritius. Livvakterna betalades av skattebetalarna.

1999 – Av Sahlins 98 obetalda parkeringsböter går 32 till kronofogden.

Mona Sahlins två år gamla firma går i konkurs. Sahlin var nu den socialdemokratiska regeringens ”småföretagarexpert” och hon erkände att hon innan hennes tid som småföretagare trodde att småföretagarna mest gnällde när de klagade på krångliga regler och byråkrati, men hon nu när hon som före detta vice statsminister och aktiv småföretagare fick ett myndighetsbrev som hon inte förstod trots att hon läste det sju (!) gånger så insåg hon att det fanns en verklighetsbakgrund. Som biträdande näringsminister lovade hon 1999 bot och bättring. Men hur mycket enklare blev det och vad har hon egentligen åstadkommit för småföretagare?

2000 – Sahlin missar att betala restskatt på 30 000 kr och ärendet hinner gå till kronofogden innan pengarna betalas. ”Häftigt att betala skatt”?

2001 – två nya obetalda räkningar går till kronofogden.

2002 – Sahlins bil läggs med körförbud, för den är obesiktigad och fordonsskatten ej betald.





Listan är lång men den omfattar endast Mona Sahlins hittills kända oegentligheter, för vilka hon sparkades ut ur den dåvarande (s)-regeringen. Enn Kokk f.d partisekreterare hos Socialdemokraterna skriver i sin blogg…
” de oegentligheter som fällde Mona Sahlin var endast förnamnet av vad som förekommit”.
Detta innebär att en mycket större mängd oegentligheter finns som ännu ej är utredda men i valkampanjen till riksdagen kommer Mona Sahlins valarbetare i valstugorna att få många frågor om detta. Nu tiger hon men då går det inte att med ett påklistrat leende rycka på axlarna åt de skandaler hon ställt till med, speciellt som hon krävt avgång för Alliansens ministrar för fragment av alla hennes egna oegentligheter.
Med sitt uttalande om lönen fortsätter Mona Sahlins trovärdighet att sjunka som en sten.

Min största fråga är denna utan att bli beskylld för rasist är denna.
Ingen av våra folkvalda tar upp den heta potatisen märkt med flyktingpolitik???
Endast SD gör det men blir klassade som rasister oavsett vad dom säger och tar upp fakta från kända källor.
En flykting som kan vara krigsskadad kostar Sverige 1900:- per dygn.
Förra året kom det 103000 st till Sverige.
Detta blir inte mindre än 190 miljoner KRONOR PER DYGN!!!!!
Och det är bara kostnaden för dom som kommer under ett år, dom som redan är här och ej fått vård kostar fortfarande 1900:-/Dygn och är ej inräknade i dessa pengar.
Så att Stockholms läns landsting har fått en budget på 200.000 tolktimmar nästa år a' 500:- totalt 100 miljoner kronor är ju småpotatis i detta enkla räkneexempel.

Ta hand om dom som bor i Sverige, oavsett religon, svart eller vit. Vi skapar klassamhälle pga att vi ej kan ta emot fler från andra länder. Sverige blöder och detta är bara början. Många rasister vill kasta ut folk och stänga friskolor men detta kan inte göras. Vi måste tänka till hur vi ska kunna acceptera varandra och se till att Sverige blir ett bra land att bo i.
Många säger att vi måste vara humana, javisst ska vi vara det. Men hur humant är det att se folk som ej kommit in i samhället efter 10 år, skaffat barn som ej klarat sin skolgång och knappt kan språket trots att dom är födda här.

Stäng gränserna, spar pengarna på denna katastrofala mjölkko som långsamt men säkert gör så att vi får ett fattigare Sverige och ett värre klassamhälle än vad vi någonsin kunnat föreställa oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar